Icon for NuCypher

NuCypher (NU)

Blokzincirleri de kripto hale getirme çabasında olan bir proje

Kriptonun da kriptosu: NuCypher (NU)

Genel blok zincir teknolojileri için şifreleme teknolojileri geliştirmeye çalışan bir proje olan NuCypher (NU), hakikaten incelemesi keyifli projelerden.

Blok zincir teriminden bahsedildiğinde herkesin aklına Bitcoin geliyor. Evet, Bitcoin ve çoğu kripto para teknoloji olarak blok zincir kavramını güvenilirlik adına kullanır fakat blok zincirler gelecekte firmaların ve kurumların vazgeçilmez arşivleme metotlarından olacak. NuCypher ise bu bağımsız blok zincirlerin merkeziyetsiz halde şifrelenmesine ve erişim kontrolünün sağlanmasına çalışıyor.

Litentry (LIT) tarzı bir ağ üzerinde çalışma projesi olarak geliştirilen NU, an itibariyle birden fazla borsada listelenmekte.

9 Haziran 2021 tarihinde yayınlandı.

Diğer Yazılar

Icon for CUMROCKET

CUMROCKET (CUMMIES)

Tövbe estağfurullah: CUMROCKET (CUMMIES)

Şimdi başlığa tövbe estağfurullah yazdık fakat ben bu projeyi çok beğendim. AUDIUS(AUDIO) ayarında bir proje ile karşı karşıyayız saygıdeğer dostlar. Gelin ufaktan göz atalım.

Devamını Oku
Icon for Tether

Tether (USDT)

KURU YİNE SABİTLEDİK!! 1 USDT = 1$!!!

Tether coin 1 Amerikan Doları'na sabitlenmiş bir tokendir. Piyasa dalgalanmalarından kaçmak ve klasik fiatlardan kripto para birimlerine geçişi kolaylaştırmak amaçlı kullanılan Tether, hacim olarak Haziran 2021 itibari ile en hacimli 3. coin olarak piyasalarda kullanılmaktadır.

Devamını Oku
Icon for Dai

Dai (DAI)

KURU SABİTLEDİK!! 1 DAI = 1$!!!

Öncelikle yeri gelmişken şu şakayı yapmadan yazıya başlayamam;

Devamını Oku