Icon for Litentry

Litentry (LIT)

Akıllı kontratlarda kimlik doğrulamasını anonim yapmayı sağlayan kontrat projesi.

Litentry (LIT) Neden Önemli?

Birilerine ne zaman Litentry (LIT) projesinin heyecan verici olduğundan bahsetsem şu yanıtı alıyorum: "Aa LITE coin değil mi evet bende de var." Hayır hayatım, LITE değil, LIT.

Litentry, kontratı oluşturan tarafların kimliklerinin tamamen anonim bir şekilde sistem üzerinden doğrulanabilmesini sağlayan Ethereum tabanlı bir proje. "Ee abi bizim olayımız anonimlik değil miydi? Ne olacak şimdi madem ifşa olacağız, gidelim banka transferi yapalım" diyebilirsiniz.

Litentry, ileride Ethereum akıllı kontratları oluşturulurken gerçekleşebilecek hataların önüne geçecek ve kontratların tam anlamıyla gerçekleşmesini sağlayabilecek yardımcı bir proje. Bu nedenle gelecek vaadettiğini düşünmek kaçınılmaz.

Litentry (LIT) 11 Nisan 2021 tarihi itibariyle $11,70 'dan işlem görüyor.

8 Nisan 2021 tarihinde yayınlandı.

Diğer Yazılar

Icon for AUDIUS

AUDIUS (AUDIO)

Audius (AUDIO)'ya Aşık Oldum!

Müzik endüstrisinde senelik $48bn dönerken bunun yalnızca %12'sinin sanatçılara gidiyor olması çok üzücü değil mi? Audius projesi yaratıcıları da aynı kanaatteler. Müzik endüstrisinde gelir adaletsizliğinin dibine kibrit suyu dökme projesi olan AUDIUS'un incelemesine hoşgeldiniz.

Devamını Oku
Icon for BitTorrent

BitTorrent (BTT)

BitTorrent (BTT) Neden Artıyor?

"Merkeziyetsiz" denilince belki de çoğu kişinin ilk aklına gelen 'Torrent' uygulamalarının atalarından olan BitTorrent, #TRON kurucusu Justin Sun tarafından satın alınıp #TronNetwork'üne dahil edilince BTT kısaltması ile halka arzedilen bir para birimi doğurdu.

Devamını Oku