Icon for DENT

DENT (DENT)

Ülkelerden bağımsız, dünya genelinde bir cep telefonu operatörü projesi

DENT (DENT) Operatörüne Hoşgeldiniz!

Yeni bir ülkeye ayak bastınız. Cep telefonunuzda bir mesaj: "Turkcell Yunanistan'a hoşgeldiniz. Ücretlendirmeniz tarifeniz üzerinden değil, astronomik fiyatlar üzerinden gerçekleşecektir." Dünyanız başınıza yıkıldı. Meğerse uluslararası yolculuğa çıkarken telefonunuzu uçak moduna almamışsınız ve kol gibi fatura ay sonu sizi bekliyor.

DENT Projesi ile buna son verilecek. Dünyanın her yerinde geçerli internet ve konuşma paketi sunmayı hedefleyen bu proje, belki de gelecekte hepimizin kullanacağı bir operatör haline gelecek.

An itibariyle 60 ülkede (Türkiye dahil, ama ne yazık ki Middle East kategorisinde geçiyoruz :( ) servis sağlamaya başlayan DENT projesinin gelecek vaadetmediğini düşünmek imkansız. Çünkü uzun zamandır son kullanıcıya hizmet vermeyi amaçlayan bir proje duymamıştık.

10 Nisan 2021 tarihinde DENT/USDT $0,0139 bandında seyrediyor. Ücretlendirmeyi ise DENT birimi üzerinden yapmayı hedefleyen proje, korkunç bir gelecek tahvili yapıyor.

13 Nisan 2021 tarihinde yayınlandı.

Diğer Yazılar

Icon for Litentry

Litentry (LIT)

Litentry (LIT) Neden Önemli?

Birilerine ne zaman Litentry (LIT) projesinin heyecan verici olduğundan bahsetsem şu yanıtı alıyorum: "Aa LITE coin değil mi evet bende de var." Hayır hayatım, LITE değil, LIT.

Devamını Oku
Icon for AUDIUS

AUDIUS (AUDIO)

Audius (AUDIO)'ya Aşık Oldum!

Müzik endüstrisinde senelik $48bn dönerken bunun yalnızca %12'sinin sanatçılara gidiyor olması çok üzücü değil mi? Audius projesi yaratıcıları da aynı kanaatteler. Müzik endüstrisinde gelir adaletsizliğinin dibine kibrit suyu dökme projesi olan AUDIUS'un incelemesine hoşgeldiniz.

Devamını Oku
Icon for BitTorrent

BitTorrent (BTT)

BitTorrent (BTT) Neden Artıyor?

"Merkeziyetsiz" denilince belki de çoğu kişinin ilk aklına gelen 'Torrent' uygulamalarının atalarından olan BitTorrent, #TRON kurucusu Justin Sun tarafından satın alınıp #TronNetwork'üne dahil edilince BTT kısaltması ile halka arzedilen bir para birimi doğurdu.

Devamını Oku