Icon for SHIBA INU

SHIBA INU (SHIB)

Merkeziyetsiz topluluk oluşturmak adına yapılmış sosyal deney projesi

DOGE'cilere yeni para kaybetme kapısı: SHIBA INU(SHIB)

"Ooo yeni bir hayvanlı coin çıkmış, madem DOGE bu kadar patladı, ben şimdi gideyim SHIBA INU (SHIB) alayım da zengin olayım hemen."

Ah benim güzeller güzeli kardeşim, madem paranı sokağa atmaya bu kadar heveslisin, Allah aşkına paranı gerçekten git sokağa at. Şu coinleri satın alıp alıp paranı dolandırıcılara kaptırma. Memleket insanının dolandırılma ihtiyacını karşılayacak bu kadar proje çıkmış olmasından ötürü üzüntüden verem olmak üzereyim.

Peki, SHIB nedir? Saygıdeğer dostlar, vallahi hiçbir şey değil. DOGECOIN Killer olarak çıkmış; gözü DOGE yatırımcılarının cebinde olan bir projeden başka bir şey değil. Hiçbir şey vaat etmiyor. Hiçbir yerde kullanılmayacak. Fiyatı yükselsin alçalsın kimsenin umrunda olmaması gereken bir coin.

Bakınız normalde açıklama yazılarında proje derim, buna coin diyorum. Bu çünkü basit bir ERC-20 coin generator'u ile üretilmiş dandik mi dandik bir coin. Kendilerini "merkeziyetsiz bir toplum oluşturmak için sosyal deney" olarak tanımlamışlar. Yani biz fikri ortaya atalım, nasıl olsa alanlar olur demişler. Oldu da. Nolursunuz şöyle şeylere paranızı kaptırma huyunuzdan vazgeçiniz saygıdeğer Beyaz Sayfa okurları.

7 Temmuz 2021 tarihinde yayınlandı.

Diğer Yazılar

Icon for NuCypher

NuCypher (NU)

Kriptonun da kriptosu: NuCypher (NU)

Genel blok zincir teknolojileri için şifreleme teknolojileri geliştirmeye çalışan bir proje olan NuCypher (NU), hakikaten incelemesi keyifli projelerden.

Devamını Oku
Icon for CUMROCKET

CUMROCKET (CUMMIES)

Tövbe estağfurullah: CUMROCKET (CUMMIES)

Şimdi başlığa tövbe estağfurullah yazdık fakat ben bu projeyi çok beğendim. AUDIUS(AUDIO) ayarında bir proje ile karşı karşıyayız saygıdeğer dostlar. Gelin ufaktan göz atalım.

Devamını Oku
Icon for Tether

Tether (USDT)

KURU YİNE SABİTLEDİK!! 1 USDT = 1$!!!

Tether coin 1 Amerikan Doları'na sabitlenmiş bir tokendir. Piyasa dalgalanmalarından kaçmak ve klasik fiatlardan kripto para birimlerine geçişi kolaylaştırmak amaçlı kullanılan Tether, hacim olarak Haziran 2021 itibari ile en hacimli 3. coin olarak piyasalarda kullanılmaktadır.

Devamını Oku