Icon for The Sandbox

The Sandbox (SAND)

Metaverse ekosisteminde çalışan bir oyun-nft platformu

Bir Başka Oyun: The Sandbox (SAND) nedir

NFT oluşturma, NFT takası, oyun yapmak, takılmak, cart yapmak, curt yapmak için oluşturulmuş The Sandbox (SAND) aynı MANA ve AXS gibi bir Metaverse ekosistemi projesi. Çiftlik Bank'tan farklı tarafını düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.

SAND projesinde de Metaverse evrenine girip, NFT'ler oluşturup, bunları pazarda satıp, oyunlar yapabildiğiniz ve amacı oyun tecrübesini kökten şekillendirecek olan (Knight Online oynamamış olanlar böyle bir amaç güdebilirler) bir yol haritası görüyoruz. Bu yol haritası ise yenice değerlenen ve popülerleşen Metaverse camiasında The Sandbox (SAND)'i en kıymetli Metaverse projesinden biri haline getiriyor. Yersen.

The Sandbox (SAND) 19 Kasım 2021 tarihi itibariyle $4.19 fiyatından listeleniyor.

19 Kasım 2021 tarihinde yayınlandı.

Diğer Yazılar

Icon for Axie Infinity

Axie Infinity (AXS)

Çiftlik Bank v2: Axie Infinity (AXS) nedir

Axie Infinity (AXS) özünde bir oyun. Ne grafikleri iyi, ne oynanışı keyifli. Kraloyun'da olsa (Flash Player bitince kapandı sandık aklımız çıktı) asla oynamazdınız o kadar leş bir oyun. Fakat bu oyunun içinde Axie adı verilen karakterleriniz var. Bu karakterlerin her biri birer NFT. Ve bu karakterleri savaştırıyorsunuz. Yemin ederim bundan ibaret.

Devamını Oku
Icon for Metaverse

Metaverse (Metaverse)

O Ney La Dabbe mi? : Metaverse nedir

29 Ekim sabahı Cumhuriyetimizin doğum günü olması yanı sıra kendi doğum günüm olduğu için de çok mutlu uyandım. Gerindim; etrafa baktım; güneşli bir günde uyanarak karşılaşabileceğim ne varsa olmasını bekledim: Doğum günüm olması vesilesiyle yatakta kahvaltılar, hediyeler... Hiçbiri spawnlanmadı. Madem öyle, telefonuma bakayım dedim. O da ne? Mark Zuckerberg kardeşimiz kafaya gözlüğü takmış, kendi avatarına tişört giydiriyor. 29 Ekim, kamuoyu nezdinde Metaverse'in de doğum günü olmuş oldu.

Devamını Oku
Icon for SHIBA INU

SHIBA INU (SHIB)

DOGE'cilere yeni para kaybetme kapısı: SHIBA INU(SHIB)

"Ooo yeni bir hayvanlı coin çıkmış, madem DOGE bu kadar patladı, ben şimdi gideyim SHIBA INU (SHIB) alayım da zengin olayım hemen."

Devamını Oku