Icon for THETA

THETA (THETA)

Blokzincir üzerinden video ve canlı yayın paylaşımı oluşturmayı hedefleyen yayıncılık projesi.

Twitch'in Yeni Rakibi: THETA

Zayıf ağ bağlantıları, merkeziyetli sistemler ve yüksek maliyetler, video akış platformlarının en büyük problemlerinden. Danışmanlığını YouTube kurucuları ve Twitch kurucularının yaptığı yeni canlı yayın platformu projesi THETA ise, bu ortamı blokzincire taşıyarak problemlere çözüm olma amacı güdüyor.

Canlı yayın izlerken TFUEL ödülü kazandıran THETA projesinin üç ana amacı var; izleyenlerin daha kaliteli içeriklere ulaşmaları, içerik üreticilerinin kazançlarının artması ve video paylaşım platformlarının daha düşük maliyetlerle hizmet sağlamaları. Tüm bu ağı blokzincir haline getirip dünyanın dört bir tarafına dağıttığınız zaman bu amaçlara ulaşmak işten bile değil. Fakat bence asıl amaç, canlı yayınları daha iyi izletmektense, bunun bir adım ötesine geçip canlı yayınlarla bütünleşebilmek ve etkileşime geçebilmek olmalı. Naçizane görüşümü değerlendirmek isteyenler olursa şimdiden onları tebrik ederim.

THETA 16 Nisan 2021 tarihi itibariyle $14.24 seviyesinden listeleniyor.

23 Nisan 2021 tarihinde yayınlandı.

Diğer Yazılar

Icon for Wrapped Bitcoin

Wrapped Bitcoin (WBTC)

Wrapped Bitcoin (WBTC): Bitcoin'e Daha Yeni Alışmıştık

Daha bismillah Bitcoin yeni yeni çevrelerce benimsendi, halka indi, kripto paraların genel adı Bitcoin oldu. Peki ya daha Bitcoin'e yeni alışmışken, nedir bu Wrapped Bitcoin (WBTC)?

Devamını Oku
Icon for Chainlink

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK)'e Çok İhtiyaç Var

"Bu paraların gerçek hayatta bir karşılığı var mı?" , "Bunlar sanal para değil mi al, sat, borsa işlemleri o kadar.", "Parayı elimde görmeden inanmam." yorumlarını çeşitli çevrelerden bolca duymuşsunuzdur. Chainlink (LINK) ise tam olarak blokzincirler ve gerçek dünyayı birbirine bağlamak için üretilmiş bir proje.

Devamını Oku
Icon for Uniswap

Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI): Tam Merkeziyetsiz Borsa

"Binance Coin (BNB)'yi Neden Sevmiyorum?"

Devamını Oku