Icon for AAVE

AAVE (AAVE)

Borsalar harici kripto para borçlanmayı sağlayan bir proje.

Borç Yiğidin Kamçısıdır: AAVE (AAVE)

Anlık kripto para borçlanmak istediğiniz zaman aslında borsalar size teminatınız karşılığında borç verirler. Fakat bu borcu uzun süre tutup onunla işlem yapamazsınız. Farklı indikatörlerle borsalar kendilerini zarara sokmadan bu işlemleri gerçekleştirirler.

AAVE (AAVE) eski adı ile ETHLand, Fince dilinde 'hayalet' anlamına geliyor. Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek şeklinde bir sebepten dolayı geldiğini düşünmeyin :).

AAVE projesi, kullanıcıların borç alıp işlem yapmasını kolaylaştıracak bir altyapıya sahip. Şimdilik 20 para birimi bu projede işlem görüyor, fakat yeni ve güçlü birimlerin projeye eklenmesi elbette ki projenin değerini artıracaktır.

AAVE 11 Nisan 2021 tarihi itibariyle $369.37 fiyatından işlem görüyor.

14 Nisan 2021 tarihinde yayınlandı.

Diğer Yazılar

Icon for Filecoin

Filecoin (FIL)

Filecoin (FIL) İnsanoğlunun Bilgi Mirasını Yüklenecek mi?

Dünyadaki tüm dosyaları uç uca eklersek nasıl depolayabiliriz? Harikulade bir soru. Depolayamayız. Dünyadaki en büyük veri tabanlarında şifrelenmiş halde tutsak dahi tüm dosyaları saklamamız mümkün değil. Peki bu tüm dosyaları uç uca ekleyip dünyanın her yerinde ayrı ayrı depolarsak ne olur? İşte Filecoin geliştiricilerinin sorduğu soru da bu.

Devamını Oku
Icon for Binance Coin

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB)'i Neden Sevmiyorum?

Neler neler tartışıyoruz. Merkeziyetsiz ekonomiler, merkeziyetsiz borsalar, gelir eşitliği vb. Bunlar yaşanırken, $2T hacme ulaşan kripto paraların hacim sıralamasına baktığımız zaman ne görelim? 3. sırada Çinli bir firmanın, kendi işlerini yürütmek için çıkardığı kendi para birimi var.

Devamını Oku
Icon for Elrond

Elrond (EGLD)

Elrond (EGLD) Taşı Toprağı Altın mı?

Geçtiğimiz günlerde ilk çok sevgili Kripto Emre tarafından duyduğum, bir gün sonrasında da görüşleri çok kıymetli Coin Bureau üstat tarafından önerilen Elrond (EGLD) beni çok şaşırttı. Neden?

Devamını Oku