Icon for Terra Virtua

Terra Virtua (TVK)

NFT projelerine yeni soluk getiren AR,VR destekli dijital koleksiyon projesi.

Terra Virtua (TVK) Neden İyi Bir NFT?

NFT projeleri bir anda gündemimizi işgal etti. Hatta bazıları o kadar popüler oldu ki (CryptoKitties) Ethereum ağını kilitledi. Ethereum ilk toplu kullanım sınavından kalmış oldu. Bunun kolay üretilebilir, tüketilebilir ve saklanabilir olduğu görülünce bir anda NFT yığını oluştu. Herkes her şeyin koleksiyonunu yapmaya başladı. Artık en son Cüneyt Özdemir tweetini, Saba Tümer de kahkahasını satışa çıkarınca elbette eşşeğin gözüne su kaçtı ve NFT'lerden hevesimizi aldık.

Fakat TVK ile NFT piyasasına yeni bir soluk geldi. TVK tüm koleksiyon sanatçılarını ve ürünlerini bir ekosistemde toplayacak bir platform. Yani kameranızı açıp AR uygulamanızın içinden dünyaya baktığınız zaman, karşınızdaki boş arazinin üstünde iki adet sanal heykel görebilirsiniz. Veya boş bir şehir meydanında Godzilla ve KingKong'un birbirleriyle boğuştuğuna şahit olabilirsiniz. TVK'nın kısa-orta vade geleceğinde çok başarılı olacağı kanaatindeyim.

TVK 16 Nisan 2021 tarihi itibariyle $0.5913 seviyesinden işlem görüyor.

17 Nisan 2021 tarihinde yayınlandı.

Diğer Yazılar

Icon for Dogecoin

Dogecoin (DOGE)

Şaka mısınız? Dogecoin (DOGE): Evet

Bitcoin Beyaz Sayfa'sı piyasaya ilk sürüldüğünde dünyada bir sansasyona sebep olmuştu. Merkeziyetçi ekonomilerin sonu mu gelecek? Anonim para transferi ile suç oranı mı katlanacak? Evladım bu bitkoi ne oluyor şindi?... şeklinde sorulara da sebep olmuştu. Bu ciddi olayların karşısında ise tamamen

Devamını Oku
Icon for Cardano

Cardano (ADA)

Yeni Bitcoin: Cardano (ADA)

Cardano (ADA) projesini tüm detaylarıyla anlamaya ve anlatmaya yetecek bir bilgi birikimim yok. Çok karmaşık (karışık değil) bir blokzincir platformu olarak ortaya çıkan Cardano projesinde, Bitcoin gibi bir platform kurulması hedefi var.

Devamını Oku
Icon for Monero

Monero (XMR)

Dayıları Haklı Çıkaran Coin: Monero (XMR)

Aile sohbetlerinizde ya da eş dost akraba ziyaretlerinde konu kripto paralara geldiği zaman kesinlikle şu cümleyi duyarsınız: "Yavrum kripto paralar teröristlerin, uyuşturucu satıcılarının, kiralık katillerin kullandığı paralar aman uzak durun yavrıım." Yani teröristler, uyuşturucu satıcıları ve kiralık katiller Amerikan Doları da kullanıyorlardır muhtemelen, o zaman uzak mı duralım? Bu ayrı bir konu. Kripto paralar elbette bu amaç için üretilmemiş projeler. Fakat biri hariç.

Devamını Oku